Det blåser en positiv vind over norsk kvinnefotball om dagen og alt ligger til rette for en ny og spennende sesong for Vålerengas Damelag.

Nytt trenerteam, nasjonale og internasjonale toppspillere skal sammen med unge lokale jenter sørge for at laget tar ytterligere steg fra fjorårets høydepunkt med cupfinalen i Telenor Arena. Sesongen byr på flere spennende lokaloppgjør mot blant annet LSK Kvinner, Røa, Kolbotn, Stabæk og ikke minst er det duket for et godt gammeldags byderby mot Lyn Toppfotball. Det er bare å glede seg!

300 sesongkort

For å skape en enda bedre atmosfære på stadion og som en takk for støtten til alle supportere som har fulgt oss trofast gjennom flere år har vi laget en sesongkortkampanje med meget gode rabatter, og denne gangen med en liten tvist: Vi setter ned prisen på de ulike sesongkortene med opptil 40% hvis 300 personer eller flere benytter seg av kampanjetilbudet! En vinn-vinn situasjon for alle parter, hvor supporterne får sesongkort til en hyggelig pris og jentene får mer støtte fra tribunen!

Billettkonsepter 2018

Nytt av året er at vi tilbyr et VIP-konsept i kantina på stadion til hver hjemmekamp med servering av kaffe og snacks. Sesongkortene gjelder øvrig for inngang 1, mens klanstribunen kan åpnes ved enkeltkamper som eksempelvis mot Lyn og LSK Kvinner. Kampanjen varer til 20. mars. Etter dette vil ordinære priser være gjeldene.

Ta del i denne kampanjen å få opptil halvpartene av kampene gratis: http://ibiy.net/VålerengaSesongkort

Prisene for denne kampanjen er:

  • VIP-sesongkort: 1200,- (2000 i ordinær pris)
  • Voksen: 400,- (600 Ordinærpris)
  • Student, honnør, medlem Vålerenga Fotball, medlem i VFE, medlem i Klanen eller innehaver av sesongkort herrer elite: 300,- (500 i ordinær pris)
  • Barn under 16 år: 200,- (300 i ordinær pris)
Denne saken handler omA-LAGET,