Det er med stor glede vi Vålerenga Fotball kan meddele at vi har solgt 404 sesongkort til Damelagets kamper i 2018! Det er oss bekjent ny rekord for et lag i Toppserien!

Gjennom kampanjesiden på I believe in you her har 347 personer registrert seg for å kjøpe sesongkort til våre hjemmekamper. En del av disse har kjøpt familiepakker og legger man til disse, samt en del vippsoverføringer de siste dagene og vår partner Futatsu som kjøpte 10 ekstra kort, lander vi på 404 solgte sesongkort. Det er markedsansvarlig i klubben Jens August Dalsegg svært fornøyd med.

– Vi hadde et mål om å nå 300 solgte sesongkort totalt, men hadde ingen forventning om at det skulle gå såpass bra. Det er bare å rette en stor takk til alle som har støtta damelaget og ikke minst stått på for at vi skulle nå målet vårt pluss litt til, forteller en fornøyd Dalsegg og trekker frem Klanen, Sotahjørnets Venner, VPN og klubbens samarbeidspartnerne som store bidragsytere.

Spillerne på damelaget har også bidratt aktivt gjennom kampanjen og kantspiller Maren Eidthun Hauge er overveldet over støtten

– Det er helt fantastisk! Det gir oss spillerne en ekstra motivasjon når vi går ut på matta og vet at vi har så mange supportere i ryggen.

Daglig leder i serieforeningen, Hege Jørgensen, forstår Marens glede.

– Jeg kan ikke huske å ha hørt om at noen har vært oppe i dette antallet tidligere. Det er utrolig bra og viser både at det er økt interesse rundt Vålerenga og at målrettet jobbing gir resultater. Det er viktig for kvinnefotballen å trekke mer publikum til arenaene, og å skape oppmerksomhet rundt produktet. Der har Vålerenga vært langt fremme i år. Nå gleder vi oss veldig til det braker løs i helgen, sier en spent Jørgensen.

Sesongåpning på lørdag

Alle 404 sesongkortinnehavere har altså sikret seg inngang til åpningskampen mot LSK kvinner på lørdag. Den har avspark klokken 17:00 på Intility Arena og sendes også live på NRK 1. Sesongkortene kan hentes i Sjappa frem til klokken 14:00 på lørdag eller fra 16:00 ved inngang 1 på Intility. Ved inngang 1 kan du også kjøpe enkeltbillett til kampen eller sesongkort dersom du ønsker det.

Nytt av året er at vi har laget i stand et helt nytt publikumskonsept hvor alle på hovedtribunen er velkomne. Vi åpner nemlig kantina! Der blir det musikk, intervju med sportsjef Eli Landsem før kampen og det vil være mulig å kjøpe seg noe godt å spise og drikke. Det er også mulig og kjøpe VIP-billett som inkluderer gode seter og enkel servering.

Enkeltbilletter:

  • VIP-billett = 250,-
  • Voksen = 100,-
  • Barn, ungdom, student eller honnør = 50,-
  • Barn u/6 år = Gratis
  • Medlemmer i klubben u/19 år = Gratis mot fremvisning av medlemskort

Her følger programmet:

Program åpningskamp serien 2018

Vi gleder oss til lørdag og håper på god stemning!

– Og ikke minst 3 poeng!

 

Denne saken handler omA-LAGET,