Helgen 7.-8. april ble vi invitert til Växjö på Girls Elite Cup. Dette er en invitasjonturnering for de beste nordiske J17 lagene. Helgen ville gi oss en fin referanse på hvordan vi ligger an i forhold til danske og svenske lag.

Svaret er enkelt. Vi ligger veldig godt an i forhold til våre naboland. Vi vant hele turneringen!

Innledende runder

Innledende runde startet veldig bra. Vi vant lett 4-1 over Tölö IF og 5-1 over FC Rosengård før vi møtte Hammarby IF. De bød på langt hardere motstand, men vi klarte uavgjort 1-1, og vant med det det innledende puljespillet.

På dag to sto playoff-kamper og finaler på programmet. Plassering i gruppen avgjorde om det senere ble spilt kamp om den gjeveste pokalen, eller bronsekamp.

Playoff

Vi møtte nå de beste lagene i turneringen og måtte skru opp presisjon og intensitet til maks skulle vi klare oss helt fram. Første lag ut i playoffrunden var LB07. Dette ble en veldig tett og jevn kamp, og mer spennende enn hva sunt er så tidlig en søndag morgen. Kampen endte 2-2.

I andre kamp møtte vi danske Nordsjælland. Denne kampen ble en triller av dimensjoner. Vi måtte vinne for å gå til finalen, men vi klarte ikke å sette inn det avgjørende målet. Ikke før helt på tampen. Danskene ble slått etter en straffe av Kine satt i siste spilleminutt!

Finale

Etter å ha gjennomført turneringen mesterlig uten tap var finaleplassen fullt fortjent. Motstander i finalen, B93 Copenhagen. Et veldig godt lag vi virkelig måtte skjerpe oss 100% for å slå – og det greide vi. Da dommeren blåste i fløyta sto det 2-0 til oss etter scoringer av Celin og Tine Celine.

Det ble med andre ord en super helg i de dype svenske skoger. Ikke et eneste tap og vinnere av hele eliteturneringen.

 

Denne saken handler omREKRUTT, ,