Vålerenga Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Shellstasjonene på Etterstad, Manglerud og Kastellet. Vasker du billen eller kjøper kaffeavtalen her får du ikke bare god service, men du støtter også klubbens gutter og jenter i barne-, og ungdomsfotballen.

Shellstasjonen på Etterstad er nok spesielt kjent for mange ettersom den så å si ligger midt i Vålerenga-land og er den naturlige bensinstasjonen for «lokalbefolkningen». Daglig leder Lars Gunnar Svendsen er ansvarlig for de tre stasjonene og gleder seg over samarbeidet. – For oss er det viktig å vise at vi setter pris på det arbeidet Vålerenga gjør for Oslo og lokalmiljøene på østkanten.I tillegg ønsker vi å muliggjøre at man kan støtte klubben gjennom å benytte noen av våre tjenester og produkter, forteller Svendsen.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg deler Svendsens entusiasme.

– Det er svært gledelig at slike lokale og store aktører blir en del av vår kjære Vålerenga-familie. De har vært positive til dette fra første sekund og vi håper alle som er glade i Vålerenga tar turen til en av Shellstasjonene og benytter seg av vaske-, og kaffeavtalen, oppfordrer Dalsegg

Kjøp 5 betal for 3

Våren er en perfekt tid for bilvask og vi anbefaler alle å benytte seg av Shells Norgesvask. Den består av tre forskjellige programmer med Norgesvask XL, Norgesvask pluss og Norgesvask. Kjøper du et av disse vaskekortene på enten Etterstad, Manglerud eller Kastellet får du 5 bilvask til prisen av 3! Det er hva vi vil kalle en god deal! Det vil vi også kalle kaffeavtalen! Er du kaffetørst kan du benytte deg av Kaffeavtalen til 249,-, hvorav 50,- går tilbake til Vålerenga. Det eneste du må gjøre er å si at du vil støtte Vålerenga, så fikser betjeningen resten!

Vaskekortene og kaffekoppen kan benyttes på alle Shellstasjoner over hele landet, men for å støtte Vålerenga må du foreta kjøpet på en av de ovennevnte stasjonene.

Og enten du slukker kaffetørsten eller får vaska bilen så støtter du uansett Vålerenga!

Denne saken handler omSAMARBEIDSPARTNER,