Har du lyst til å vite mer om hvordan det er å være fotballtrener? Nå arrangerer vi trenerkurs for ungdom!

Gjennom konseptet «ung lederskole» som arrangeres i samarbeid mellom Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Samfunn, tilbyr vi i samarbeid med NFF Oslo nå trenerkurs over tre kvelder for de som har lyst til å lære mer om trenerfaget.

Vålerengas unge lederskole startet opp i mars og nå står trenerkurs på agendaen. Deltagerne skal gjennom «grasrottrener del 1» og vil få en innføring i det å være fotballtrener i barnefotballen. Alle trenere som ønsker å jobbe som trener må gjennom dette kurset. Vi arrangerer følgende datoer:

  • Mandag 23/4 fra 17:00 – 21:00
  • Mandag 7/5 fra 17:00 – 21:00
  • Mandag 14/5 fra 17:00 – 21:00

Klaus Pettersen blir veileder for kursdeltagerne

Veileder er den anerkjente veiledere og instruktøren Klaus Pettersen fra NFF Oslo som tidligere jobbet som barnefotballansvarlig i klubben. Fra 17:00 vil det være teori og diskusjon i 4.etg på Intility Arena, før man trekker ut for praksis klokken 18:30.

Er dette noe for deg? Da må du melde deg på her: http://vif-samfunn.no/soknadskjema-valerenga-laeringssenter

Om du har spørsmål kan du sende en mail til prosjektleder Shahab Aslam på shahab@vif.no

Les også

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM,