(Avaldsnes – Vålerenga 0-3) Vålerenga slo Avaldsnes på bortebane.

På søndag avsluttet Avaldsnes og Vålerenga Toppserierunden på Karmøy. Oslo-laget sto med null poeng etter de to første kampene, men slo tilbake og dro i land en sterk 3-0 seier.

Marte Berget og Victoria Ludvigsen scoret de to første målene, mens Isabell Herlovsen scoret målene.

Jubel i garderoben etter kampen. Foto: S. Spitse

– Det var veldig deilig. Det er ikke kult å ha måltørke som spiss. Det var viktig å score og ta tre poeng i en vanskelig bortekamp i dag, sier Isabell Herlovsen til NRK etter sesongens første Toppserie-mål.

– Formen kommer gradvis. Det vil sikkert gå opp og ned, men jeg skal jobbe knallhardt i hverdagen og da er jeg snart der jeg skal være.

Hovedtrener Monica Knudsen var naturligvis også svært tilfreds.

– Dette gjorde godt! Vi leverer en bra bortekamp, mot en solid motstander. Laget fremstå med en større trygghet defensivt, og vi holder nullen. Det er bra. Vi er effektive, vi scorer på dødball og både laget og spillere viser utvikling fra kamp for kamp. Og vi skal bli enda bedre fremover.

Se sammendrag av kampen her

Nå venter Stabæk på Intility Arena lørdag 28.april 15:00. Da inviterer vår generalpartner DNB alle jenter med gratis inngang! Vel møtt!

Vålerengas lag: Tinni Korpela – Ingrid Sødnenå, Stine Reinås, Stine B. Pedersen, Ellen Wang – Sherida Spitse (c), Victoria Ludvigsen, Ingrid Schjelderup – Marte Berget, Isabell Herlovsen, Anne Lise Olsen (Celin B. Ildhusøy fra 46.min)

Mål: Marte Berget (32.min), Victoria Ludvigsen (69.min) og Isabell Herlovsen (87.min)

Denne saken handler omA-LAGET, ,