På lørdag kommer alle jenter gratis inn!

Førstkommende lørdag møter vi Stabæk klokken 15:00 på Intility Arena. Vår samarbeidspartner DNB stiller med stand på utsiden av inngang 1 og sørger for at alle jenter og damer får gratis billett til kampen. Alt du trenger å gjøre er å stikke innom og hente billett.

Vi setter opp ballvegg så barna kan teste skuddfoten og det er også lekeplass på torget nedenfor arenaen. I tillegg kommer Moa!

Som vanlig blir det mulighet for forfriskninger i kafeteriaen i pausen. Både store og små finner godt utvalg hos oss på kampdag, også av varer man andre steder må ha VIP-billett for å få tilgang til – og med det er vi helt unike i Norge.

Det legges opp til en fin ramme rundt kampen, så vi håper en mengde jentelag, damelag, søsken, tanter, mødre og bestemødre tar turen for å heie oss frem mot Stabæk.

Det er hovedtribunen som er åpen under våre kamper, og der finner du vanlig publikum, stående syngende supportere, nøytrale tilskuere og bortelagets supportere. Vi anmoder bortefansen til å trekke ut til venstre på tribunen. Alle benytter seg av inngang 1, som ligger rett rundt hjørnet for Vålerengaskiltet på hovedbygget.

Om du ikke er jente koster kampbilletten 100 kroner for voksen og 50 kroner for barn. Barn under 6 år kommer gratis inn.

Vi tok sesongens første seier mot Avaldsnes på søndag, så nå kan man trygt si at jentene til Monica Knudsen er i gang. Å slå Avaldsnes 3-0 borte er kruttsterkt, og vi håper å følge opp serien men nok en 3-poenger på lørdag.

Motstander Stabæk har åpnet sesongen med uavgjort og to tap. De vil dermed gjøre sitt ytterste for å kapre poeng på vår flotte arena. Vi spår en spennende og innsatsfylt kamp der vi må opp mot vårt aller beste for å hale seierne i land.

Vi er så heldige at vi har hatt meget god støtte fra tribunen i de to første hjemmekampene våre og vi håper de sangglade tar turen på lørdag også. Det er ingen tvil om at knallhard jobbing og tunge returløp blir litt lettere når støtten fra tribunen driver oss fram.

Du er hjertelig velkommen!

  • Sted: Intility Arena
  • Tid: Lørdag 28/4 15:00
  • Motstander: Stabæk
  • Inngang: Gratis for alle damer og jenter. Alle!
  • Mål: Seier!

Vi er en stolt del av Oslos Stolthet, kom og støtt oss!

Denne saken handler omA-LAGET, ,