(Vålerenga – Stabæk 5-0) Toppserielaget knuste naboen  på Intility Arena lørdag ettermiddag.

Vålerengas damelag kom fra en kruttsterk 3-0 seier borte mot Avaldsnes før hjemmemøte med Stabæk, og det tok ikke mer enn 30 sekunder før Sherida Spitze hadde sendt vertene i føringen.

Isabell Herlovsen ble felt inne i Stabæks 16-meter og dommer pekte på straffemerket. Der var den nederlandske kapteinen iskald og ordna 1-0 til Vålerenga.

Se de fantastiske målene her

Nydelige scoringer

Ingrid Schjelderup fulgte opp den gode starten med to drømmemål etter henholdsvis 18 og 32 minutter, og sørga for at Knutsens jenter gikk i garderoben med en imponerende 3-0-ledelse.

Vålerenga fortsatte storspillet i den andre omgangen, og da det nærma seg timen spilt på Intility Arena kom Isabell Herlovsen alene igjennom. Landslagsspissen gjorde alt rett og satte inn lagets fjerde for dagen.

Årets mål?

På overtid satte Spitse et perfekt punktum på kampen med det som kanskje allerede er årets mål. Et fantastisk langskudd fra en hel haug med meter, føyk som et prosjektil inn i høyre kryss.

Etter en svak seriestart har Vålerenga nå virkelig funnet formen, og nå venter Lyn på Kringsjå 2. mai kl. 18.30. Det er derby det!

Foto: Morten Mitchell Larød