(Lyn – Vålerenga 1-1) Det endte uavgjort i årets førte byderby mot Lyn. I en fryktelig sur vind oppe på Kringsjå ble kampen preget av en del rot og feilpasninger fra begge lag.

Oslos stolthet tok ledelsen etter en scoring av Stine Reinås som pirket ballen via tverrliggeren og inn. Heldigvis ble målet godkjent av linjemannen som så at ballen var godt over streken, da ikke dagens dommer fulgte like godt med. Senere har både Ellen Wang og Isabell Herlovsen gode muligheter til å doble ledelsen, men istedenfor er det Lyn som får krangla ballen over streken etter klabb og babb i feltet rett før pause.

2.omgang ble en jevn affære til det stod igjen ca. 20 minutter. Da fikk Vålerenga kombinasjonsspillet til å sitte hakket bedre og skapte flere store muligheter. Den største kom rett før slutt da Victoria Ludvigsens avslutning ble reddet på streken. Der var derfor en skuffet gjeng som måtte konstatere at man ikke fikk med seg alle tre poengene hjem til Oslo øst.

Monica Knudsen hadde følgende å si etter kampen:
– En svak prestasjon. Vi er ikke der vi ønsker å være. Dager uten flyt kommer, da er det viktig at det å jobbe og løpe og ta duellene ligger i bunn. Det manglet også lenge i dag. Vi fikk mer trykk de siste 20 minuttene og kunne godt ha scoret vinnermålet. Det greide vi ikke i dag, og alt i alt presterer vi ikke bra nok over 90 min til å vinne kampen.

Det kommer fort ny kamp, Klepp venter oss lørdag, så for oss er det viktig å bli ferdig med denne, og forberede oss inn mot neste.

 

Denne saken handler omA-LAGET, BILDEGALLERI, , ,