Det er med stor stolthet og glede og endelig presentere en egen hjemmeside for damelaget og jentesatsingen i Vålerenga.

Kvinnefotball er i dytten om dagen. Det merker også vi i Vålerenga Fotball med en økt etterspørsel etter informasjon rundt damelagets aktiviteter enn det har vært foregående år.

Derfor har det over lengre tid blitt jobbet intenst med å opprette en brukervennlig og operativ hjemmeside. Nettsidene www.vif-fotball.no og www.vif-bredde.no er tilpasset henholdsvis A-herrer og barne-, ungdomslagene, og vi er nå veldig fornøyde med å kunne lansere www.vif-damefotball.no som klubbens egne domene for jentene.

Om hjemmesiden

Her vil all relevant informasjon om A-lagets aktiviteter legges ut. Det være seg kampreferater, spillerpresentasjoner og andre nyheter som berører jentenes hverdag i Vålerenga. Dette innebærer blant annet talentsatsingen på jentesiden med rekruttlaget i 2.divisjon, jenter 19 og jenter 17.

Hjemmesiden er også lagt opp slik at man enkelt kan få oversikt over neste kamp for A-laget, tabellsituasjonen i Toppserien og se siste nytt fra damelagets twitter- og instagramkonto.
Lurer du på hvordan du skaffer deg billetter til damelagets neste hjemmekamp på Intility, kontaktinformasjon på hvem som jobber i klubben eller hvem som er våre samarbeidspartnere? Da er det bare å klikke på en av de ulike «menyvalgene» øverst på nettsiden for å finne den informasjonen du etterspør.

www.vif-damefotball.no er vår nye hjemmeside!

Vålerengas medieteam

Ved siden av klubbens administrasjon ved Egil Ødegård og Jens August Dalsegg er vi også utrolige privilegerte som har en rekke herlige ildsjeler med på laget. Morten Mitchell Larød har gjort et solid stykke «digitalt dugnadsarbeid» i utformingen av selve nettsiden og vil videre fokusere på å følge J19/17 tett, samtidig som han også tar bilder for damelaget. Espen Bjørneseth, Trond Larsen og Atle Enersen vil styrke tekstproduksjonen med sine gode skriveferdigheter og bidra til å holde vår nye hjemmeside så levende som mulig.

Vi er også veldig heldige som får benytte oss av bildene til flere fotografer som følger Vålerenga-familien i tykt og tynt. En stor takk rettes til blant annet Rune Julsvik, Anders «Grydis», Myhre Media, Kenneth Berger og Eivind Hauger.

Har du lyst til å bli en del av vårt medieteam? Det være seg enten du liker å ta bilder, produsere video eller jobbe med sosiale medier – vi hører gjerne fra deg på jens@vif.no

Velkommen til våre nye hjemmeside!

Denne saken handler omA-LAGET, REKRUTT, ,