Får du ikke sett kampene våre live på stadion? Husk at alle kampene også streames gjennom Nettavisen!

Kampopplevelsene er ofte best på stadion, men det er ikke alltid like lett å følge jentene land og strand rundt. Heldigvis har du gode muligheter for å få med deg kampene hjemmefra.

Rettighetene for livevisning av kampene i Toppserien 2018 tilhører Amedia og NRK, og Vålerengas kamper, borte som hjemme, vil sendes på Nettavisen. Du også kan følge de andre kampene i Toppserien tett, samtidig som du vil få tilgang til kampene i Postnord-ligaen (2.div) og NM Menn. Man trenger kun ett abonnement for å se alle kampene på stream.

Her kan du følge alle Vålerengas kamper: https://pluss.nettavisen.no/vis/norgessporten/#/

NRK vil på sin side velge ut et antall kamper gjennom året som de sender direkte. Blant annet vil de sende alle kampene fra Toppseriens Superhelg i Telenor Arena helgen 26-27.mai, hvor Vålerenga spiller sin «hjemmekamp» mot Trondheims-Ørn søndag 27/5 klokken 14:30. I tillegg kommer selvsagt de ulike rundene i cupen med finalen til slutt som også vil gå på NRK.

Link til streaming av de ulike kampene vil du alltid kunne finne under «VIF-TV» i menyvalget.

 

Denne saken handler omA-LAGET, VIDEO, , , ,