2. divisjonslaget og J17 Elite kom poengløse hjem.

Begge lagene reiste i dag langt for å spille sine respektive seriekamper. 2. divisjonslaget dro tidlig avgårde med buss til Kristiansand for å møte Gimletroll, mens J17 Elite dro oppover til Hedmark for å møte Ottestad.

2. divisjonskampen mot Gimletroll startet bra og vi ledet etter første omgang etter scoring av Celin Bizet Ildhusøy på overtid. I andre omgang buttet det litt mer imot. Gimletroll kom sterkt tilbake og gikk opp i en 3-1 ledelse, før Adiana Imeri reduserte til 3-2, et resultat som sto kampen ut.

J17 Elite møtte sterke Ottestad til dyst. Ottestad ligger øverst på tabellen, og har vunnet klart alle kampene de har spilt hittil i år. Det var derfor knyttet stor spenning til denne kampen. Jentene bet godt fra seg, og sørget for at de unngikk å gå på en skrell som et par av de andre lagene har gjort. Sluttresultatet ble 4-1 til Ottestad.

Neste kamp for 2. divisjonslaget er mandag 14. mai hjemme mot Pors. J17 Elites neste kamp er søndag 13. mai hjemme mot Oppsal.

Se alle kamper, tabeller og resultater her.

Denne saken handler omREKRUTT, , , ,