Nimi går inn som samarbeidspartner innenfor medisinsk behandling rundt damelaget

Skadeforebyggende trening og medisinsk behandling blir stadig mer et aktuelt tema for alle fotballklubber, spesielt når det dreier seg om å prestere på toppnivå. Derfor er vi veldig fornøyde med å ha med Nimi som en viktig samarbeidspartner på dette feltet.

Nimi er ledende på utredning og behandling av idrettshelter så vel som hverdagshelter med skader i ledd-, muskel- og skjelettsystemet, og har hele 92 prosent kundetilfredshet!

De holder til på Ullevål stadion, men vil ha et team som skal jobbe tett med den fysiske oppfølgingen av damelaget. Kevin Nordanger utgjør en del av Nimi sitt medisinske team og skal bidra til å holde jentene i form.

– Samarbeidet innebærer at vi skal drive skadeforebyggende trening og behandle spillere for eventuelle skader så raskt som mulig slik at de skal kunne prestere optimalt for Vålerenga.

Les mer på www.nimi.no

Sportsjef for damelaget, Eli Landsem, forklarer hvorfor Nimi ble det rette valget for Vålerenga.

– Nimi innehar ekspertise på alle områdene vi trenger spesielt innenfor fysioterapi, legetjenester, testing og lignende. Det hjelper veldig at vi har samlet all slik kompetanse under ett tak og forhåpentligvis vil vi se effekten av dette fremover.

Selv om avtalen i utgangspunktet gjelder for damelaget, ønsker både Nimi og Vålerenga Fotball å se på muligheter for å lære opp klubbens øvrige trener og støtteapparat i skadeforebyggende trening. Alle medlemmer Vålerenga Fotball selvfølgelig er også velkomne til å benytte seg av Nimis tjenester på privat basis. Sjekk ut mer på www.nimi.no

Se video om samarbeidet nedenfor.

 

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER, VIDEO,