(Sandviken – Vålerenga 3–0) Det ble en lite lystig pinsehelg for gjengen som måtte reise hjem fra Bergen med et 3-0 tap i sekken.

Etter en god treningsuke og med Stine Reinås tilbake fra skade var det en optimistisk tropp tok turen til Stemmemyren kunstgress for å møte Sandviken som i forkant av kampen lå 3 poeng foran Oslos stolthet. Kampen begynte på verst mulig måte med Camilla Ness Ervik sitt langskudd som fant veien opp i krysset etter kun 11 spilte minutter.

Vålerenga hadde siden gode muligheter til å utligne, men verken Celin Bizet Ildhusøy, Isabell Herlovsen eller Ingrid Schjelderup fikk skikkelig dreis på avslutningene.

Istedenfor var det Sandviken som rasket til seg to kjappe mål før pausen ved Marie Brummel og Ajara Nchout Njoya.

Det ga naturligvis et dårlig utgangspunkt for den andre omgangen, men de helblå fra Oslo skapte et par store muligheter. Ellen Wang traff innsiden av stolpen med et langskudd fra 25 meter og Isabell Herlovsen fikk et mål annullert etter en hårfin offside. Dermed ble alle poengene værende på Stemmemyren. Høydepunktene finner du nederst i artikkelen.

Toppseriens Superhelg neste

Monica Knudsen & Co er uansett godt kjent med å slå tilbake etter tap og neste kamp spilles i Telenor Arena under OBOS Toppseriens Superhelg hvor vi » tar imot» Trondheims Ørn søndag 27.mai klokken 14:30.  Vi håper selvfølgelig på at mange tar turen til Fornebu for å bli med opplegget som blant annet innebærer en 3v3 turnering for barn med muligheter til å vinne 10 000,-.

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,