Nå har Intility fått navnet på sin egen cup hos Vålerenga!

Da vår nye storstue ble «døpt» Intility høsten 2018 var dette i første rekke en avtale mellom Intilitity og Vålerenga Fotball Elite (A-herrer), men nå går Intility også inn som en samarbeidspartner i Vålerenga Fotball.
Avtalen innebærer i hovedsak at 3v3 cupen som ble arrangert på Intility i fjor høst, nå døpes om til Intility Cup.

To fornøyde parter

Vålerenga får på sin side gode IT-leveranser fra Intility. Det er daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl, svært tilfreds med.

– I dagens digitale hverdag er enhver bedrift og organisasjon avhengig av et godt og profesjonelt IT-system. Vi er veldig glade for at Intility er vår samarbeidspartner innenfor IT-leveranser og at dette samarbeidet blir veldig synlig gjennom Intility Cup.

Intility har signert en avtale med Vålerenga Fotball som gjelder for 4 år

Salgssjef Lasse Rønning hos Intility ser også frem til samarbeidet.

– Vi er veldig glade for å nå stå som en samarbeidspartner for hele Vålerenga familien med våre IT-tjenester. Ikke minst gleder vi oss til å ta imot flere hundre fotballglade barn til Intility Cup i oktober.

Vi ønsker Intility velkommen i vårt partnernettverk!

Ønsker du eller din bedrift å se på muligheter for å bli en partner av Vålerenga Fotball? Kontakt oss på jens@vif.no

Fakta om Intility

Intility er et norsk IT-selskap og leverandør av IT-driftstjenester. Selskapet tilbyr en komplett teknologi plattform og ble grunnlagt våren 2000 av Trygve Skibeli. Intility holder til i Schweigaards gate 39 og daglig leder er Andreas Hisdal. Ønsker du å vite mer om Intility og deres tjenester? Klikk deg inn på www.intility.no