Søndag tar jentene turen over til Fornebu for å spille «hjemmekamp» i Telenor Arena.

OBOS Toppserien Superhelg står for døren, hvor hele serierunden på seks kamper skal spilles på samme bane over to dager. Klokka 14:30 på søndag møter Oslos stolthet Trondheims Ørn til kampen om de 3 poengene som begge lagene er helt avhengig av.

Gjestene fra Trønderlag ligger på den utsatte 11.plassen med 6 poeng på 8 kamper og trenger sårt poeng for å komme ajour med lagene foran på tabellen. Det ble et 2-0 tap borte mot Avaldsnes i forrige kamp og laget som ledes av trener Thomas Sandø Dahle har ikke vunnet siden 1-0 seieren over Røa 21.april. Dette er ikke kjent kost for Trondheims Ørn som med sine 8 cupmesterskap og 7 seriemesterskap er Norges mestvinnende kvinnefotballklubb.

For å kunne ha heng på lagene i toppen er Vålerenga på sin side også svært lystne på de 3 poengene og ikke minst å slå tilbake etter 3-0 tapet mot Sandviken forrige helg. Jentene har hatt en god treningsuke og på torsdag valgte Monica Knudsen å bryte litt opp i mønsteret. Sammen med støtteapparatet jentene tatt med på tur ut til Nakholmen i Oslofjorden for å koble av og nyte den varme maidagen i hovedstaden.

Vi håper mange ønsker å ta en lite avbrekk fra solsteiken å ta turen til Fornebu og Telenor Arena for å heie jentene frem til 3 poeng. Vi minner også om 3v3 turneringen med gratis påmelding og mulighet for å vinne 10 000,- til klubbkassa.

Troppen vil legges ut etter treningsøkta lørdag formiddag.

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, , ,