Superhelgen. Aktiviteter. Transport. Tropp. Vi gir deg det du trenger å vite før dagens kamp.

Vålerenga spiller i dag, klokken 14:30. Siden dette er en hjemmekamp, men som allikevel spilles borte, så har Norges beste supportere satt opp buss til kampen. Vålerenga Vertshus-bussen kjører denne ruta: Fra – Øst kl 13.00, Vålerenga Vertshus kl 13.15 og Bohemen 13.25. Bussbilletten koster 50 kr, bussbillett-inntektene går tilbake til damelaget. Du kan melde deg på med å sende en sms til Nina på tlf: 91755725

Vålerenga Damer har variert i prestasjonene, og selv om vi på tabellen ligger over Trondheims-Ørn så er dette ikke en enkel kamp. Lagene har møttes totalt 14 ganger og vi har 5 seire, 5 uavgjorte og 4 tap. I fjorårets sesong endte både hjemme- og bortekampen 2-2, mens vi slo de 2-1 borte i cupen.

Dagens motstander, Trondheims-Ørn har startet svakt i årets sesong og har nå 4 strake tap og vi ser ingen grunn til at dette skal snu på søndag. På Trondheims-Ørn er det Julie Adserø som scorer målene og en liten ekstra oppmerksomhet på henne i denne kampen og Ørn står igjen som litt tannløse.

Startelleveren mot Trondheims-Ørn, Toppseriens superhelg i Telenor Arena.

Utenfor arenaen er det masse aktiviteter og underholdning for både små og store. Konsert med Ezzari, mulighet for å lage ditt personlige fotballkort, 8 meter høy klatrevegg, grillings med Coop Grill Perfekt, Volvo radiobiler og mer. Alt er gratis, også inngang på kampen.

I troppen som Monica Knudson har tatt ut til helgens kamp er det vel ingen overraskelser. Stine Ballisager Pedersen og Camille Levin er fortsatt utilgjengelige grunnet skader, og Stine Reinås ble ikke meldt kampklar etter gårsdagens trening.

Troppen er derfor som følger: Tinni Korpela, Guro Pettersen, Ellen Wang, Tina Dalgård, Ingrid Søndenå, Maren Hauge, Victoria Ludvigsen, Ingrid Schjelderup, Sherida Spitse, Adriana Imeri, Isabell Herlovsen, Marte Berget, Anne Lise Olsen, Marie Markussen, Kine Fløtre og Celin Bizet Ildhusøy

God tur til alle som tar turen! Har du ikke mulighet til å komme så kan du se kampen direkte på NRK1.