Kvinnefotballens festdag ble det stikk motsatte for Vålerenga som måtte se seg slått av Trondheims Ørn.

I en lite velspilt fotballkamp var det Trondheims Ørn som til slutt kunne juble for de 3 poengene under Toppseriens Superhelg i Telenor Arena. Julie Adserø ble trøndernes store helt med sin scoring fra kort hold etter at Vålerenga ikke fikk klarert «gjestenes» corner i det 53.minutt.

Stengene stod i veien

Minutter før kunne det midlertidig sett annerledes ut da Sherida Spitse traff stolpen bak en utspilt keeper med en markkryper fra sekstenmeteren. Det ble dagens andre treff i metallet, da Isabell Herlovsen hadde en heading i tverrliggeren før pausen. De første 5-10 minuttene begynte forholdsvis bra for Vålerenga i begge omganger med oppofrende spill, men kvaliteten døde dessverre litt ut og da blir det vanskelig å hevde seg i toppen av Toppserien ifølge Monica Knudsen.

– Nei, vi er ikke noe topplag og vi har veldig mye å jobbe med. Og vi setter ikke sjansene våre dessverre heller. Det er skuffende, var Monica Knudsens kommentar til NRK etter kampen. Hun måtte også se Maren Hauge, som i utgangspunktet skulle starte, kaste inn håndkleet før kampstart. Dermed føyer hun seg inn i rekken med Camille Levin, Stine Reinås og Stine Ballisager Pedersen.

Ny kamp torsdag

Torsdagens cupkamp mot Snøgg kommer nok i det tidligste laget for flere av disse, men det betyr at det er gode muligheter for å revansjere seg for de spillerne som tok del i dagens kamp. 2.divisjonslaget fra Notodden kommer først til Oslo på mandag for å spille kamp mot våre rekruttjenter, før de igjen er tilbake på torsdag for å spille 1.runde i cupen på Intility mot A-laget. Avspark er 18:00

Neste Toppseriekamp er mot Røa lørdag 16.juni, hvor Vålerenga sammen med DNB planlegger å invitere til en ny fest på Intility. Mer info om dette vil komme til uka. Før den tid er det en lengre landslagspause for henholdsivs Isabell Herlovsen (Norge), Sherida Spitse (Nederland) og Tinni Korpela (Finland).

Vålerenga stilte følgende lag:  Tinni Korpela – Tina Dalgård, Ingrid Sødnenå, Victoria Ludvigsen, Ellen Wang (Adriana Imeri 79.min) – Anne Lise Olsen (Celin Bizet Ildhusøy 29.min), Sherida Spitse, Ingrid Schjelderup, Marie Markussen (Kine Fløtre 65.min) – Marte Berget, Isabell Herlovsen

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,