Flere spillere i klubben skal ut på landslagsoppdrag

Forrige uke skrev vi om Isabell Herlovsen som med 116 landskamper i sekken skal spille to viktige dobbeltkamper mot Irland

I samme gruppe som Norge, befinner også Sherida Spitse og Nederland seg. De leder gruppa som gir direktekvalifisering til VM og møter Nord-Irland (b) og Slovakia hjemme i de neste kampene, sistnevnte kamp er forøvrig utsolgt(!). 4.september møtes Norge og Nederland til den siste avgjørende kampen om hvem som går direkte til VM på Intility Arena. Følg facebook-eventet her

Ut i VM-kvalifisering skal også keeper Tinja-Rikka Korpela. Hun er kaptein på Finland som møter Østerrike i en særdeles viktig kamp for å kunne ta 2.plassen i gruppa, som kan gi playoff til VM.

I går ble Emilie Libakken Østerås tatt ut til jenter 16 landslaget som skal spille nordisk turnering i Mjøs-regionen i begynnelsen av juli for å møte Nederland, Finland og Danmark. Hun har vært ute med skade i lengre tid, men spilte 90.minutter i gårsdagens rekruttkamp og er nå i gang igjen for fullt. Resten av troppen finner du her.

Vi gratulerer alle jentene med uttaket!

Denne saken handler omA-LAGET, REKRUTT, ,