Spikern Bygg har vært en trofast partner til Vålerenga Fotball over flere år og har forlenget avtalen ut 2021.

Med sitt tilholdssted i selveste Vålerenggata er tømrerfirmaet en viktig og synlig aktør i lokalmiljøet, så også i Vålerenga Fotball.

Logoen pryder den øvre delen av ryggen på alle til barne-, og ungdomslagene til klubben, og for sesongen 2018 har også Spikern Bygg engasjert seg ytterlige mot damelaget, med logoen på baksiden av shortsen til Isabell Herlovsen, Ingrid Schjeldrup og resten av jentene.

spikern bygg logo

Logoen som pryder den øvre delen av ryggen på alle barne-, og ungdomslagene, samt baksiden på shortsen til a-lagsdamene.

Jo Ryste er markedsansvarlig for Spikern Bygg og ser frem til flere nye år sammen med Oslos Stolthet.

– Som den lokale aktøren vi er mener vi det er viktig og riktig å bidra til at barn og unge i bydelen får oppleve gleden av å spille fotball for Vålerenga. Det legger grunnlaget for vårt økonomiske bidrag, samtidig som vi også ønsker å hjelpe kvinnefotballen opp og frem, understreker Ryste som også bidrar som frivillig under damelagets hjemmekamper.

Markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg, er glad for at Spikern Bygg er med på en langsiktig avtale.

– Vi i Vålerenga Fotball er helt avhengige av å ha med slike lokale og trofaste samarbeidspartnere som Spikern Bygg med på laget. De er også en seriøs bedrift på markedet som virkelig legger stolthet i godt håndverk, det ønsker vi i Vålerenga å assosiere oss med, forteller han.

Spiker Bygg er også synlig på baksiden av shortsen til damelaget. Foto: Morten Mitchell Larød

Spikern Bygg utfører små og store oppdrag, totalrehabilitering av leiligheter, eneboliger og bygårder, oppsetting av eneboliger og tilbygg. Rehabilitering/nybygg av bad og kjøkken, samt montering av vinduer og dører.

Har du noe du trenger hjelp med, så er det bare å ta kontakt med med Jo Ryste på jo.ryste@spikernbygg.no. Ønsker du referanser, får du selvsagt også dette.

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER,