Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre grasrotgivere!

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

Vi i Våleenga Fotball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med
kr 1 169 635 til oss.

Midlene øremerkes grasrotaktiviteten til barn og unge i klubben. Tusen takk for støtten!

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst!

Bli grasrotgiver i dag!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn via denne linken for å registrere Vålerenga Fotball som din grasrotmottaker: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=968218743, eller du sende SMS «Grasrotandelen 968218743» til 60000.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

Denne saken handler omA-LAGET,