Sammen med vår generalpartner DNB byr vi på gratis inngang med flere aktiviteter til neste hjemmekamp.

Lørdag 16. juni kommer tabellnabo Røa på besøk til Intility Arena. Begge lag står med 10 poeng og alt ligger til rette for en tett og spennende kamp.

Jenter på kamp

 

Mot Stabæk i april startet vi med konseptet «jenter på kamp» som i sin rette forstand betyr at vi ønsker å se flere jenter sammen med gutta oppe på tribunen.

Denne gangen er det ikke bare gratis for jenter, men nå kliner DNB til å inviterer alle i FØLGE med jenter (i alle aldre) til å komme inn for kroner 0,-. Dette er med andre ord en ypperlig anledning til å ta med kjæresten, venninna, bestemor, mamma eller lillesøster på kamp.

Før kampen vil det være mulighet for å bli med på en 3v3 cup (6-12) år på torget utenfor stadion MED PÅMELDING HER.

Der vil det også være andre aktiviteter med flotte premier fra DNB. Stadionpuben Øst holder selvsagt også åpen med mat og drikke av flere slag, samtidig som du kan få med deg en VM-kamp på TV før du går inn på stadion. Frankrike – Australia har avspark 12:00.

Ta turen innom Øst før kampen

God stemning

Stemningen under våre hjemmekamper i år har vært upåklagelig, senest i cupkampen mot Snøgg hvor Klanen sang i tilnærmet 90. minutter. Kantina er åpen for alle og spillerne vil komme opp hit etter kampen for å slå av en prat og skrive autografer.

Billetter kan forhåndsbestilles her

Følg Facebook-eventet her