(Vålerenga 2 – Stabæk 2 5–0) Jentene gjorde som dem ville, tok grep og ydmyket bæringene.

Det swingte skikkelig på Valle-feltet da rekruttlaget tok imot Stabæk 2. Førsteomgangen var ganske jevnspilt, men gikk litt i vår favør når det gjaldt målsjanser. Stabæk kan prise seg lykkelige over en dyktig keeper i Melenie Watts  som holdt nullen til pause og Stabæk inne i matchen.

Vår egen keeper, Vilde Madelen Thomsen, hadde på motsatt banehalvdel en relativt rolig dag på jobben.

Etter pause var det klasseforskjell på lagene. Vålerenga formelig overkjørte Stabæk, og de siste tyve minuttene var det tilløp til sambafotball på matta. En skikkelig morsom kamp!  Målene kom som følger:

48′ 1–0 Kine Fløtre
57′ 2–0 Lea Haji Høiness
67′ 3–0 Nadia Ryan Pinto
82′ 4–0 Marit Emaus Flaa
85′ 5–0 Nadia Ryan Pinto

Bilder fra kampen

Denne saken handler omBILDEGALLERI, REKRUTT, , ,