Helgen 9-10. juni gikk årets sommercup av stabelen på Vallefeltet.

260 lag tok turen til Valle lørdag og søndag for å ta del i festen det var stelt i stand for.  På lørdag stod 3v3, 7’er og 9’er fotball på programmet, mens det på søndagen kun ble spilt 5’er fotball.

Og gjennom hele helgen hadde vår samarbeidspartner Coop flere aktiviteter med blant annet fotballbowling og utdeling av spennende produkter.

Det ble spilt 3v3-cup på lørdagen. Foto: Lars Øverland

Alle generasjoner i sving

I solsteken på Valle gikk det naturligvis også unna med is, grillmat og annet snacks fra kiosken og det la gode rammer rundt arrangementet. Det hadde man ikke klart uten den frivillige innsatsen i følge cupansvarlig Karen Werner i Vålerenga Fotball.

– Vålerenga fotball og arrangementledelsen ønsker å takke alle som var med å bidro til at helgens Obs Sommercup ble gjennomført på en god måte. Det er bare å rette en stor takk til den upåklagelige innsatsen til alle foreldrene som stilte opp på dugnad både fredag, lørdag og søndag hadde. Sammen dro vi dette i land, forteller en fornøyd Werner.

– I tillegg var det veldig gøy at våre 12 og 13 åringer fikk debutert som klubbdommere under 3v3-kampene. Her bidro hele Vålerenga-familien på tvers av generasjoner!

Trøkk i kiosken. Foto: Lars Øverland

Flere cuper i vente

Cupledelsen hadde knapt tid til å tørke svetten før de nå går løs på nye oppgaver. Vålerenga er medarrangør på Norway Cup og fra 31. august – 2 september arrangeres det ungdomscup på Valle. I tillegg venter Intility Cup på intility Arena lørdag 6. oktober.

Vålerenga Fotball og Coop ønsker å takke alle lagene med spillere og støtteapparat for at de tok turen og ønsker velkommen tilbake ved senere anledning!

Denne saken handler omA-LAGET,