Den unge venstrebacken er klar Oslos Stolthet!

Andrine Tomter begynte sin fotballkarriere i Drøbak-Frogn før hun gikk til Kolbotn Toppfotball som 13-åring. I 2016 gikk tok den lovende backen turen til Avaldsnes, hvor hun fikk med seg 39 kamper og 5 mål før turen gikk til FC Twente og Nederlandsk fotball.

Riktig steg

23 åringen med 16 A-landslagskamper var på utegående kontrakt i Nederland og ble formelt klar for klubben i dag.  Nå gleder hun seg til å bli en del av Monica Knudsen sitt prosjekt.

– Etter ett år i Nederland føler jeg det er et riktig steg å komme tilbake til Norge. Jeg tror og håper at Vålerenga blir en bra klubb å være i for min utvikling videre. Klubben har absolutt noe spennende på gang, som jeg tror at med litt tålmodighet og hardt arbeid på alle plan vil bli veldig bra, forteller Tomer før hun avslutter.

– Jeg gleder meg til å bli en del av en så tradisjonsrikt klubb

Sportssjef Eli Landsem er godt fornøyd med at overgangen er i boks.

– I Andrine får vi en solid back med internasjonal erfaring. Hun har også mange gode år foran seg som fotballspiller som vi gleder oss til å videreutvikle her i Vålerenga.

Må vente til august

Ettersom overgangvinduet åpner i midten av juli vil Andrine først kunne spille sin første kamp for Vålerenga borte mot LSK 4. august.

Vi ønsker Andrine med familie velkommen til Vålerenga-familien!


FAKTA

  • Navn: Andrine Tomter
  • Født: 05.02.1995
  • Posisjon: Back
  • Tidligere klubber: Drøbak-Frogn, Kolbotn, Avaldsnes og FC Twente
  • Kontrakt ut 2019
Denne saken handler omA-LAGET,