Fanzone, 3v3, autografer og god stemning før, under og etter Røa-kampen.

Et av lagene som var på besøk var Gresvik jenter 2007. Og det var en fornøyd gjeng som reiste hjem til Fredrikstad lørdag kveld, ifølge trener Joachim Stang.

– Vi hadde en kjempefin dag! Jentene storkoste seg, og vi følte oss veldig godt ivaretatt og velkomne. Vålerenga-familien var akkurat så nedpå, gjestfri, kul og jovial som den er kjent for. Veldig inspirerende besøk for jentene våre, hvorpå flere nå har blitt Vålerenga-supportere, konstaterer Stang.

Fanzone

Før kampen arrangerte Vålerenga årets første fanzone i forbindelse med en hjemmekamp i Toppserien. Der ble det spilt en 3v3 cup med lag representert fra Lille-Tøyen, Hasle/Løren, Høybråten Stovner, Vålerenga og nevnte Gresvik. DNB delte ut billetter og stilte med en rekke aktiviteter, hvorpå det å trykke sin egen drakt utvilsomt var den mest populære.

Tina Wesselsen i DNB med frivillige fra Vålerenga. Foto: Morten Mitchell Larød

Hasle Løren og Høybråten Stovner takker for kampen. Foto: Morten Mitchell Larød

Møtte forbildene

Etter aktivitetene i fanzone ble de drøyt hundre tilreisende med spillere, trenere og foreldre vitne til at Vålerenga dro i land en 2-1 seier over Røa, men det spørs om ikke høydepunktet for mange kom etter kampen. Da kom Vålerenga jentene nemlig opp fra garderoben for å slå av en prat med de unge håpefulle og for å dele ut årets signaturkort.

Keeper Guro Pettersen satte pris på oppmøte.

– Det var veldig gøy at så mange stod og venta på oss etter kampen, og det er en sann glede å stille opp. Man husker jo selv fra fra barndommen hvordan man så opp til sine forbilder, forteller Pettersen.

Guro Pettersen signerte signaturkort for harde livet i kantina etter kampen. Foto: Morten Mitchell Larød

Åpent for flere

Ønsker du, eller kjenner du til lag eller klubber som kunne tenkt seg å delta på lignende aktiviteter? Vi planlegger flere tiltak rundt hjemmekampene våre i høst, hvor du som besøkende skal få oppleve mer enn bare selve kampen. Ta kontakt med oss gjennom vår facebookside eller send en mail til jens@vif.no.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER, , ,