Ny samarbeidspartner for Vålerenga Fotball. 

Brenden & Co Gjenvinning AS har over flere år vært vår foretrukne leverandør av avfallshåndtering og containere til våre arrangement. Nå blir de en også av klubbens samarbeidspartnere i de to kommende årene.

Rabatert avfallshåndtering

Daglig leder Bjørnar Røe i Brenden & Co gjenvinning ser frem til samarbeidet som også skal gi verdi til andre i tilknytning til Vålerenga.

– Det er naturligvis spennende å samarbeide med Vålerenga Fotball som er en samfunnsaktør og merkevare vi ønsker å assosiere oss med. I tillegg går også samarbeidet ut på å gi alle som er glade i Vålerenga tilgang til god avfallshåndtering til en hyggelig pris, utdyper Røe.

Brenden & Co gjenvinning tilbyr avfallsløsninger til entreprenører, næringskunder og private i Oslo og Akershus med hovedfokus på transport og utleie av containere, avfallssekker og andre beholdertyper, samt rådgivning. Alt avfall som håndteres blir transportert på en trygg og effektiv måte for levering til godkjente mottaksanlegg for gjenvinning og videre bearbeiding. Mer kan du lese på http://www.brendengjenvinning.no/

– Ved å ta kontakt med oss vil du få god rabatt og service ved å oppgi bestillingskoden «VIFKLUBB», avslutter Røe.

Kontakt oppretter du ved å ringe 23905105 eller ved å sende en e-post til kundeservice@brendengjenvinning.no

Viktig partner for oss

– Når vi arrangerer store cuper som eksempelvis DNB jubl cup med over 360 lag er vi helt avhengig av god avfallshåndtering gjennom containerne Brenden & Co Gjenvinning tilbyr. Derfor er vi veldig glade for at vi har dette i boks de to neste årene, og ikke minst at våre medlemmer og folk rundt klubben kan nyte godt av dette samarbeidet også. Det er viktig for oss, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

Vi ønsker Brenden & Co Gjenvinning velkommen til Vålerenga-familien!