Juli starter med et smell når Vålerenga tar i mot Lyn på Intility Arena søndag 1. juli klokka 15.

Det er mange Oslo-lag i Toppserien, men det er ikke til å stikke under en stol at Vålerenga og Lyn på mange måter må betegnes som det største byderbyet. Det er øst mot vest, det er oss mot dem, det er Vålerenga mot Lyn.

For tredje gang i år står Lyn på motsatt banehalvdel, men det er første gang vi tar i mot våre byrivaler på Intility Arena. I serien spilte vi 1-1 i mai og i cupen sto det også 1-1 ved ordinær tid. Kampen der var langt fra over, og i ekstraomgangene fant jentene våre endelig veien til nettmaskene og vant komfortabelt 5-2. Kvartfinale i norgesmesterskapet er dermed et faktum.

Spesielt for supportere

Nå er det igjen serie og vi gleder oss til å spille mot Lyn på Intility Arena. Vi vet at kampene mot Lyn er veldig spesielle for våre supportere, så vi håper Klanen, Ikaros og andre supportere finner veien til stadion for å støtte oss førstkommende søndag. Det finnes en rekke sanger myntet på Lyn, og det er virkelig på tide at de kommer til sin rett i kamp Vålerenga-Lyn på Valle. Det har aldri skjedd før! Vi ønsker oss dermed god stemning og flest mulig stående syngende supportere til denne kampen.

Oppgjøret avslutter Toppseriens 12. serierunde og Vålerenga ligger på 7. plass med 13 poeng. Det er 8 poeng bak bronsemedaljen. Lyn ligger under nedrykksstreken med 10 poeng, men har en kamp mindre spilt. De kan dermed komme à poeng med oss om de vinner kampen, men vi skal gjøre alt vi makter for at alle tre poengene blir igjen på Intility Arena.

Bortsett fra Stine Ballisager Pedersen og Camille Levin som er ute, kan Monica Knudsen melder om en nesten skadefri tropp, der Maren Hauge og Marte Berget er de eneste usikre kortene når dette skrives. Vi håper de rekker kampen.

Billetter

Som vanlig åpner dørene en time før kamp, og det er inngang 1 i hovedtribunen som skal benyttes både for hjemme og bortelagets supportere, VIP og den vanlige publikummer. Vi anmoder Lyn sine supportere å trekke så langt til venstre på tribunen som mulig da sangfeltet til Norges beste supportere finnes på høyre side av midtbanestreken.

● VIP = 250,-
● Voksen = 100,-
● Barn/ungdom/student/honnør = 50,-

Vi har holdt Lyn til uavgjort borte, vi har slått dem ut avcupen borte, nå møter vi Lyn hjemme på Intility Arena for aller første gang. Vi ønsker å vinne, og vi håper å se deg på tribunen!

Alle til Valle! Velkommen til oss, og heia Vålerenga!

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,