Forrige uke besøkte Tinni Korpela og Sherida Spitse Årvoll ILs fotballskole.

Hver klubb har et lokalmiljø med naboklubber, som det er viktig å ivareta og opprette et godt samarbeid med. Gutta i Vålerenga Fotball Elite har eksempelvis sitt prosjekt med Engaland, og nå er noe i ferd med å skje på damesiden også.

Besøkte fotballskole

Årvoll IL er en av våre naboklubber som både har et godt klubb-, og jentemiljø. Dette fikk Sherida og Tinni erfare da de besøkte fotballskolen på Årvollbanen i forrige uke. Et tredvetalls jenter fikk oppleve en høyintensitetsøkt i regi av de to landslagsspillerne, og Tinni lærte blant annet bort sine keeperferdigheter til de ivrige målvaktspirene.

Sportsgeneral i Årvoll IL, Øyvind Larsen, var fornøyd med treningsopplegget til de to Vålerenga-spillerne.

– Jentene bidro på en fantastisk måte. De kan øvelser og de har hatt både gode og dårlige trenere. De valgte på øverste hylle, sier Larsen

Kaptein Spitse besøkte jentene på Årvoll. Foto: Morten Mitchell Larød

Flere klubbesøk i vente

Høsten 2018 vil spillerne foreta flere slike klubbesøk for å holde en liten treningsøkt, svare på spørsmål og dele sine erfaringer med unge spillere, gutter som jenter. Vi kan besøke hele klubben eller utvalgte lag fra en klubb.

Dette er et felles tiltak sentralt sammen med Toppserien og OBOS, hvor målsettingen er å skape et tettere bånd mellom klubbene, våre spillere og lokalmiljøene. Samtidig som vi også ønsker å inspirere flere jenter til å fortsette med fotball.

Hva sitter laget/klubben igjen med etter besøket?

Ved siden av en god treningsøkt vil også alle spillerne få invitasjon med en gratisbillett til vår påfølgende hjemmekamp på Intility Arena, med mulighet til å møte spillerne igjen etter kampen.

Mer utdypende informasjon vil komme i løpet av høsten, men høres dette noe ut for ditt lag eller din klubb, er det bare å melde fra om interessen via denne linken

Vi gleder oss til å besøke din klubb!

Gresvik J09 møter damene etter kampen. Foto Morten Mitchell Larød

 

Denne saken handler omA-LAGET,