Emilie Libakken Østerås spilte fra start da Norge J16 slo Finland 3-1.

Etter tapet mot Nederland i åpningskampen slo de norske jentene med Emilie Østerås på banen, tilbake da Finland ble slått 3-1 på Ottestad stadion onsdag kveld.

Østerås spilte 45 minutter i 6-1 seieren over Lyn søndag ettermiddag og var derfor ubenyttet reservere da Norge tapte åpningskampen mot Nederland 0-1 på mandag.

Emilie selv var fornøyd med kampen.

– Det gikk egentlig veldig bra, selv om det ble litt slitsomt å spille i 30 varmegrader. Kampen hadde et høyt tempo og finnene spilte aggressivt og fysisk, men jeg følte at jeg taklet det bra, forteller Emilie som også noterte seg for et gult kort.

Hun legger til at hun skulle ønske hun fikk satt den finske keeperen på prøve i større grad, men er uansett glad for å være tilbake på landslaget.

– Det er gøy å få sjansen til å spille for Norge igjen etter å ha vært skadet de først to samlingene i år. Nå gleder jeg meg til resten av sesongen, avslutter Østerås.

Foto: Thomas Brekke Sæteren

Joshualyn Favour Reeves scoret Norges to første mål, mens Elise Kristine Alsaker Kvinge fastsatte sluttresultatet til 3-1. Referatet fra kampen i sin helhet kan du lese her

De norske jentene juble etter 3-1 seieren. Foto: Thomas Brekke Sæteren

Denne saken handler omREKRUTT,