Julie Trustrup Jensen fra Brøndby til Vålerenga

Julie Trustrup Jensen gjennomførte onsdag den medisinske sjekken hos Nimi og har signert en kontrakt ut 2019 sesongen. Med utgående kontrakt i Brøndby var det flere klubber som viste interesse, men dansken med 21 landskamper valgte til slutt Oslos Stolthet.

Til vårsesongen i Danmark var Julie tilbake for Brøndby etter en korsbåndskade. Der gjorde hun sakene sine bra og ble raskt tatt ut i den danske landslagstroppen igjen, men en lett hjernerystelse satte en stoppe for et etterlengta «landslagscomeback». Med å levere gode prestasjoner for Vålerenga, håper Julie å kunne være aktuell for høstens landskamper og ikke minst VM i Frankrike neste sommer.

Viktig signering

Julie tilfører laget vårt spillestyrke. Hun kan bekle flere posisjoner på midtbanen, er en spiller med godt overblikk og forståelse, og kan spille fri andre med kreativitet og frekkhet. I Danmarks EM-kvalifisering var Julie en viktig brikke, men misset dessverre fjorårets mesterskap på grunn av skade. Nå sikter hun seg inn mot VM i Frankrike neste sommer, og vi er tilfreds med at hun velger Vålerenga for sin videre utvikling, sier Monica Knudsen om sin nye signering.

Denne saken handler omA-LAGET, ,