Det er kun uker siden laget innkasserte 3. plass i Gothia Cup. Nå er det Norway Cup som står for tur.

Årets vakreste fotballeventyr står for døren og vi stiller et heltent mannskap for å forsvare fjorårets seier i Norway Cup.

Se også: Slik gikk det i fjor

Nytt av året er at det arrangeres egen eliteklasse for J17, på lik linje med G16 på guttesiden. I år blir et forsøksår med fire deltakende lag. Arrangøren har gjort alt de kan for å skape en god opplevelse for jentene. Gode baneforhold, topp dommere og Valencia fra Spania er invitert for å delta på turneringen.

Vi møter Valencia CF allerede i vår første kamp, i dag, 29. juli kl. 17.30 på bane 26EK11. Vi spiller forøvrig alle kampene våre på denne banen.

Kampprogram

Resultater legges til fortløpende

  • 29. juli kl. 17.30
    Vålerenga – Valencia 5–2
  • 30. juli kl. 10.40
    Vålerenga – Kolbotn 1–1
  • 31. juli kl. 09.00
    Vålerenga – Grand-Bodø 1–0

Playoff-kampene spilles torsdag 2. august. Se hele programmet for J17 Elite her.

Banekart

Banekart Ekebergsletta.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta

Til og fra kampene reiser du enklest med trikk, T-bane eller buss. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup.

reiseplanleggeren og RuterReise-appen er alle banene lagt inn, skriv Norway cup i søkefeltet og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74, samt to egne busslinjer for Norway Cup, NC1 mellom Hauketo stasjon og Ekeberg og NC2 mellom Bøler T og Ekeberg.

Beregn god tid.

Vi håper at så mange som mulig tar veien til Ekebergsletta for å heie fram jentene våre. Sommerens regnvær kom i natt og det er meldt pent vær de neste dagene, så vi håper å se deg på sletta.

Får du ikke mulighet til å komme, vil vi oppdatere hjemmesiden og Facebook med resultater de neste dagene. Vil du følge kampen live så vil Amedia sende direkte fra Norway Cup.

Vi håper å gjenta suksessen fra i fjor da vi slo Tiller i finalen.

 

Denne saken handler omREKRUTT, ,