I år som i fjor. Vi er finalegrossister i Norway Cup.

Etter å ha havnet på andreplass i gruppespillet, møtte jentene i dag Grand-Bodø i semifinalen. De spilte tidligere i uken mot samme lag og vant da relativt komfortablet 1-0.

I dag gikk ikke alt like på skinner. G-B tok ledelsen på sitt første besøk på Vålerengas banehalvdel. Jentene kom sterkt tilbake og gikk opp i en 3-1-ledelse, før G-B slo tilbake og sørget for sluttresultat 3-3 etter full tid.

Kampen gikk til ekstraomganger, 2×5 minutter med sudden death. Det ble heldigvis sudden death i vår favør. Silje kjempet ballen i mål og sørget med det for at Vålerengas jenter har gått til sin andre Norway Cup-finale på like mange år. Gratulerer!

Finalen mot Kolbotn spilles i kveld kl. 19.10 på bane 26. Dette kan bli et spennende oppgjør. I gruppespillet ble resultatet mot Kolbotn 1-1.

Finalen direkte (Nettavisen)

Vi sees på Ekebergsletta 🙂

Denne saken handler omREKRUTT, ,