Sommeren er over, Toppserien rulles i gang igjen og vi ser frem mot lørdagens kamp
mot Lillestrøm.

Vårsesongen er historie og vi ligger på 7. plass før høstsesongen sparkes i gang. Vi er 6 poeng unna medalje og vi er 6 poeng unna nedrykk.

Sesongen så langt har inneholdt noen veldig gode kamper og noen kamper vi ikke er stolte av. En sesong midt på treet så langt, altså. Trener Monica Knudsen forteller at fokuset fremover er å bli stabile på et høyt nivå

Se gårsdagens intervju med Monica her

Nye spillere

  • Andrine Tomter (23) ble signert i juni, men er spilleberettiget først nå. Venstrebacken kommer fra FC Twente og har 16 A-landskamper for Norge. Hun har tidligere vært i Kolbotn og Avaldsnes.
  • Julie Trustrup Jensen (24) kom til oss i juli og er dansk landslagsspiller. Midtbaneeleganten har akslet den danske trøya 21 ganger og kommer til oss fra danske Brøndby.

Begge er spillere med internasjonal erfaring og vi gleder oss stort til å se dem i aksjon i kongeblått.

Lørdagens kamp

Lørdagens kamp går i LSK-hallen og vi er ute etter å revansjere det forsmedelige tapet i serieåpninga. Vi fikk verst tenkelig start på sesongen da kampen endte 5-0 i favør Lillestrøm på Intility Arena.

Lillestrøm er suveren serieleder og har ennå ikke avgitt poeng i Toppserien. Det er dermed en formidabel oppgave som står foran oss, men vi planlegger å sparke godt fra oss og gi dem god kamp helt til døra.

Kampen starter 15.00 og vi setter umåtelig stor på om noen supportere finner veien opp dit for å støtte oss.

Statistikken er mildt sagt ikke på vår side i oppgjørene mot Lillestrøm. På de siste 15 kampene står vi med en seier, to uavgjort og 12 tap. Seieren kom da vi slo dem ut av cupen og avanserte til finale i fjor. En herlig opplevelse vi gjerne opplever igjen.

Statistikk endres over tid, og hva er vel bedre enn å pynte på den statistikken allerede nå på lørdag, og igjen når vi møter dem i cupen senere i høst?

Serien er endelig i gang igjen og vi gleder oss!

Denne saken handler omA-LAGET, ,