(KFUM Arena: Vålerenga – Kolbotn 7–0) En intensiv uke ble kronet med seier! Vålerenga vant årets Norway Cup J17 Elite.

Knallfint sommervær, fulle tribuner og et engasjert publikum, var med på å sette farge på årets J17 Elite-finale. Mest farge var det likevel jentene på banen som sto for.

Før kampen var det relativt spent både blant spillere og suportere. Kolbotn hadde vist seg som et godt lag gjennom hele gruppespillet, så dette kom til å bli en jevn og neglbitende affære – trodde vi.

artikkelen fortsetter under bildet

Klanen var helt klart med på å sette farge på kampen. Foto: Morten M. Larød

Starten på kampen bekreftet det vi fryktet, Kolbotn trillet ball og hadde kontroll på kampen. Heldigvis for oss var de ikke like sterke på avslutninger, og slurvet ut et par opplagte målsjanser.

Helomvending

Vålerenga derimot tok langt bedre vare på sjansene sine.  Etter et par kjappe kontringer ledet vi 2–0 og lufta gikk fullstendig ut av Kolbotn-laget.

Andreomgangen, spesielt de første 15 minuttene, var en oppvisning i underholdende angrepsfotball fra Vålerengas side. Kolbotn ble redusert til statister og jentene satt inn det ene målet etter det andre. Alt gikk vår vei. Klikk-klakk-klikk-klakk og stillingen var 7-0.

Gratulerer med en fantastisk uke kronet med en eventyrfinale. Det blit spennende å følge gjengen gjennom høstsesongen med seriespill og Telenor Cup, NM J16 og J19.

Kampens storscorer med fire mål og kåret til finalens beste spiller, Nadia Ryan Pinto. Foto: Morten M. Larød

Se alle bildene fra kampen

Denne saken handler omREKRUTT, , ,