Førstkommende lørdag kl. 14:00 går første hjemmekamp i høstsesongen av stabelen

Det er serietreer Sandviken som kommer på besøk, og jentene er revansjelystne etter 2-0 tapet for LSK kvinner borte sist helg.

På Lillestrøm holdt jentene stand og første omgang endte 0-0. Dessverre holdt det ikke helt inn og tapet var et faktum.

Celin i aksjon mot LSK i Toppserien. Foto: Morten M. Larød.

– Det var et mer hederlig tap enn hjemmekampen i våres, men vi skal gå fra hederlig tap til å vinne, forteller Monica Knudsen til vif-damefotball.no. Og det trengs, 22. august går turen tilbake til Lillestrøm, da skal det kjempes om en semifinaleplass i norgesmesterskapet.

Men nå kommer altså Sandviken på besøk. Tilsvarende oppgjør i 2017 endte 1-0 til Vålerenga. I 2016 endte oppgjøret 1-1, mens vi i 2015 tapte 2-1. Vi har altså snudd fra tap, via uavgjort til seier. Det er lov å være optimist og tro at den positive trenden fortsetter.

Sandviken ligger som nevnt på 3. plass på tabellen med 25 poeng, Vålerenga ligger på 8. plass med 16 poeng. Vi kan med andre ord ikke gjøre noe med Sandviken denne serierunden annet enn å snike oss innpå.

Sandviken har ikke vunnet på sine siste tre kamper. Sist spilte de 1-1 mot Kolbotn borte på Sofiemyr stadion. Vålerenga på sin side har 1-0-2 på siste tre, hvor seieren jo kom mot Lyn 1. juli, 6-1 endte den kampen.

Kjedelige skader

En ting som dessverre ikke er i riktig retning er Tinja-Riikka Korpelas armbrudd. Målvakten var uheldig og landet forkjært på armen under trening fredag. Det medfører at hun er satt ut av spill i 12 uker og mister dermed store deler av høstsesongen.

Bedre er det heller ikke for Stine Reinås Pettersen som må under kniven. Midstopperen sliter med en betent hæl og operasjonen setter henne ut av spill resten av sesongen. Videre er også Ellen Wang, Maren Hauge og Anne Lise Olsen heller ikke tilgjengelige.

Kampen starter 14:00 på Intility Arena lørdag og dørene åpnes 1 time før avspark. Prisene er kr. 50,- for barn/ungdom/student/honnør, kr. 100,- for voksne, og kr. 250,- for VIP.  Du kan også kjøpe «høstsesongkort» for 300,-. Billetter og kort kjøper du ved inngang 1 på kampdag eller i Sjappa. Les mer om billettilbudet her.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,