Og de gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene

Andrine Tomter og Julie Trustrup Jensen ble klare for klubben tidligere i sommer, og nå er også Melenie Sophie Johansson Watts(17) på plass. Den unge lovende keeperen kommer fra Stabæk har signert en låneavtale ut sesongen og blir Tinnis erstatter i hennes skadefravær.

Vi tok en prat med nyervervelsene.

– Jeg føler meg veldig godt tatt imot. Det er fine fasiliteter her og jeg gleder meg til å komme i gang med treninger og kamper, sier 17-åringen som trekker frem 1v1 situasjoner og refleksredninger som sine sterkeste sider.

Jakter på trofeer

Vi tok også en prat med Andrine og Julie som har hatt sine første treningsuker på Intility. Andrine er friskmeldt og klar for morgendagens kamp mot Sandviken, men den kommer for tidlig Julie som pådro seg en hjernerystelse i sommer. Derfor må Klanen må vente et par kamper før de får stifte bekjentskap med midtbanespilleren.

Begge spillerne er glade for å være på plass i Vålerenga og i intervjuet nedenfor kan du høre hvilke ambisjoner de har med klubben og hva de håper å bidra med.

 

Denne saken handler omA-LAGET, VIDEO, ,