For Isabell Herlovsen er det mye spennende som skjer både hjemme og på banen. 

I går skrev Fotball.no at Martin Sjögrens landslagstropp er tatt ut, og Isabell er blant de 20 damene som skal jakte på en plass i VM-sluttspillet. Det er to veldig spennende kamper igjen av VM-gruppespillet. Slovakia-kampen blir en avgjørende kamp som Herlovsen håper å vinne.

– Jeg gleder meg til å spille. Først er kampen mot Slovakia en veldig viktig kamp. Vinner vi den blir kampen mot Nederland 4. september en gruppefinale. Og det hadde vært veldig kult.

Isabell sier videre at det kan bli en tøff kamp mot Slovakia.

– Nederland slet med å ta seieren mot Slovakia da de møttes i Juni. Det tyder på at det er et sterkt lag vi møter 31. August.

Kvinnelandslaget har prestert godt så langt og har mulighet til å ta gruppeseieren og dermed en plass i sluttspillet.Vi gratulerer Isabell med uttaket og gleder oss til å følge med henne og landslaget!

Førstkommende kamp for kvinnelandslaget er på bortebane mot Slovakia den 31.08 før det er klart for hjemmekamp her på Intility Arena den 04.09 kl. 17.00 mot Nederland. Link til billetter finner du HER. Vi gleder oss til å ønske velkommen til landskamp på Intility Arena og håper å se mange av dere der!

Ny supporter i hus!

På hjemmebane er det også en stor nyheter å dele. Isabell og kjæresten har for bare noen få uker siden fått en liten gutt.

-Det går veldig fint. Det er en ny hverdag med litt mindre søvn, naturligvis. Han er en nydelig liten gutt som jeg gleder meg til å få se vokse opp.

Vålerenga fotball gratulerer dere begge to!

Bildet er hentet fra Isabell Herlovsens Instagram-profil

Denne saken handler omA-LAGET,