Etter to seire er det nå ØHIL som må nedkjempes for avansement i cupen Onsdag 15.08.2018 klokka 19:00 spilles NM 1/8-finale for J19 mellom ØHIL og Vålerenga.

At jentene har hatt sommerferie er ikke helt sant. De fleste som stiller på DNB Arena i morgen har hatt et tett program i sommer. Tredje plass i Gothia Cup og seier i Norway Cup J17 Elite, må sies å være en solid oppkjøring før høstsesongen.

ØHILs vei til 1/8-finalen har vært overbevisende. Storseier 7–1 hjemme mot Bærums Verk Hauger og 3–1 borte mot Kolbotn.

Våre jenter har ikke vært mindre overbevisende. I første kamp vant vi komfortabelt 4–1 borte mot Sarpsborg 08. Den andre kampen tok vi imot Hallingdal hjemme på Intility Arena og sendte dem hjem med syv baklengs. Sånn skal det gjøres.

Emilie Libakken Østerås ble toppscorer mot Hallingdal med tre fulltreffere. Foto: Morten M. Larød.

Kampen mot ØHIL kan med dette bakteppet bli en neglbitende og jevn kamp. Vi får håpe at selvtilliten sitter i etter sommerens gode prestasjoner. Det kan trenges.

Troppen

Disse 17 er tatt ut til morgendagens kamp, helt tilfeldig rekkefølge:
Melenie Sophie Johansson Watts , Lea Høines, Adriana Imeri, Julia Caroprese, Tine Celine Engeland Karstensen, Elise Gjester, Ida Outzen, Sofie Lerstang Réz, Nadia Ryan Pinto, Mia Huse, Kine Fløtre, Adele Thomassen, Emilie Østerås, Elife Salihu, Eline Stensen Gulliksen, Marit Emaus Flaa, Jenny Sare Slåtta.

DNB Arena er bare et realt steinkast unna. Møt opp og sørg for at jentene får den publikumshjelpen de fortjener. Lykke til!

Livesending

Har du ikke mulighet til å komme – fortvil ikke. Klanens Webradio er på plass og streamer kampen direkte, sendestart 18:45. Kommentatorer er Olav Svendsrud og Rune Julsvik.

Denne saken handler omREKRUTT, VIDEO, , ,