I dag har vi gleden av å ønske den engelske landslagsspilleren Jenna Dear velkommen til Vålerenga!

22 år gamle Jenna kommer til Vålerenga med store ambisjoner. Midtbanespilleren blir omtalt som en talentfull fotballspiller med kreative kvaliteter og er teknisk dyktig.

– Alle i Vålerenga har vært meget hyggelige, så jeg føler meg veldig velkommen her. Jeg har et inntrykk av at det er et godt miljø i klubben hvor spillerne virkelig trives. Jeg kan ikke vente med å begynne og hjelpe laget mot våre ambisjoner og mål, forteller hun.

Spilleren fra balløya kommer til Vålerenga rett fra den øverste engelske kvinneligaen, WSL (Women’s Super Liga), hvor hun har spilt i både første og andre divisjon. Senest fra Sheffield F.C, som hun kom til fra Everton.

– Etter 18 suksessfulle måneder føler jeg at å flytte til Norge er perfekt for meg. Det er en mulighet hvor jeg kan trene på fulltid og fortsette å utvikle meg sammen med noen av verdens beste midtbanespillere.

Hun er tidligere uteksaminert fra Chelsea Academy og på merittlisten står seier i både WSL1 og FA Cupen med Chelsea i 2015 som høydepunkter. Jenna har også vært en del av Englands landslag opp til U23 og deltatt i blant annet EM.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Vålerenga og Oslo, Jenna, og ser frem til å se deg i Vålerenga-drakt!

Denne saken handler omA-LAGET, VIDEO, , , ,