Det er mye talent å finne i Vålerengas rekker. Denne helgen har det blitt seier på seier for Vålerenga Fotball. Her er siste nytt fra J16, Vålerenga 2 og J19.

J16 – Våg

J16 slo sørlandslaget Våg i åttendedelsfinalen av NM i helga med en 5-1 seier.

Trener Kenneth Østerås var naturligvis fornøyd med resultatet, men innrømmer at det er utfordrende med J16 da de har fått langtidsskade på sentrale spillere, og bare er 11 spillere i egen tropp som kan spille J16. Han tror det kan bli vanskelig å gå hele veien med så få spillere tilgjengelige til J16 NM-kampene.

1/8-finale NM J16. Foto: Morten M. Larød

Vålerenga 2 – Gimletroll

Vålerenga 2 tok også seieren mot et annet Sørlandslag i helga, nemlig Gimletroll hvor det endte 4-1 på Vallefeltet. Gimletroll tok ledelsen etter 17 min, men det ble raskt snudd av Nadia Ryan Pinto som satte inn både 1-1 målet og 2-1 målet like etter.

Etter pausen ble det blå overkjøring av Gimletroll. Mia Huse Rostad satte 3-1, og med fremdeles god tid igjen av kampen klarte Pinto å sette hattrick  med 4-1 målet. For øvrig er det hennes 26 mål på fem uker – imponerende!

ØHIL – J19

J19 slo ØHIL komfortabelt i åttendedelsfinalen av NM J19 Telenor Cup. Det endte 1-4 til J19 jentene og med det er de klare for kvartfinale!

Telenor Cup, NM J19 1/8-finale, august 2018. Foto: Morten M. Larød

Vålerengas J19-lag skal møte Klepp til en spennende kvartfinale i årets J19 NM. Tidspunkt er ikke klart enda. 

Det er åtte lag igjen om gullet og Vålerenga oser av selvtillit før neste runde. Det har blitt seier på seier så langt i årets NM for jentene. 1-4 på bortebane mot Sarpsborg 08, 7-0 på hjemmebane mot Hallingdal, og som nevnt, 1-4 til Vålerenga mot Øvrevoll Hosle.

Denne saken handler omREKRUTT, , , , ,