Denne uken kan vi ønske velkommen Konsis som en ny samarbeidspartner hos Vålerenga.

Markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg, er veldig fornøyd med å få den lokale trykkprinteren med på laget.

– Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Konsis på laget. Vi har lenge vært på utkikk etter en trykkpartner og ettersom Konsis også er i vårt lokalmiljø var jo dette midt i blinken. En del av avtalen innebærer også at Konsis skal «freshe» opp og profilere damegarderoben, det setter vi og jentene veldig pris på.

Konsis er et selskap fra Oslo med ledende kompetanse innen grafisk produksjon, design og markedsføring. De har siden oppstarten i 1992 gått fra å være et nisjeselskap til å bli et komplett kommunikasjonshus.

De er også en svanemerket bedrift som betyr at de står til de strenge miljøkravene satt av Nordisk miljømerking.

Etter møtet med Vålerenga tirsdag sier prosjektleder Eivind Karfjell at de tror dette blir et godt samarbeid.

– Konsis valgte å inngå avtale med Vålerenga for å både støtte og profilere oss i lokalmiljøet. Det å kunne assosiere seg med den sterke og positive merkevaren som Vålerenga er, og samtidig bli en del av det attraktive partnernettverket,  tror vi i Konsis blir en morsom og lønnsom reise fremover!

Vi i Vålerenga gleder oss over dette nye samarbeidet og ønsker Konsis velkommen til Vålerenga familien.

Fakta om Konsis:

Denne saken handler omSAMARBEIDSPARTNER, ,