Da er det serien det handler om.

Få steder er vel bedre egnet for å blåse bort skuffelsen etter et surt tap enn byen «i vinden». Og det kan også blåses nytt liv i vårt medaljehåp denne helgen. Våre tøffeste konkurrenter i kampen om metall rundt halsen (Klepp og Sandviken) skal møte hverandre, og noen må avgi poeng, mens Kolbotn skal til LSK-hallen.

Men skal medaljehåpet komme nærmere må Grand Bodø beseires i Nordlandshallen på søndag.

Som vanlig har Grand mistet mange av sine unge spillere til studier i sommervinduet, men har hentet nye fjes med landslagserfaring fra USA og Bosnia-Hercegovina i et desperat forsøk på å berge plassen i toppserien.

Bodøværingene kommer fra et sterkt bortepoeng på Karmøy, og vakte oss mye bry da de gjestet Intility i våres. Men vi har tro på at Victoria Ludvigsen viser våre beste damer veien i sin hjemby, og vi har selvfølgelig ikke mindre ambisjoner enn tre poeng i Bodø.

Kampen vises på Nettavisen med abonnement på NA+. Og skulle noen ønske å oppleve det hele live, synge høyt og støtte sitt lag, er det fortsatt ledig plass på fly til Bodø. Nordlandshallen ligger i gangavstand fra Bodø lufthavn, og er Norges eneste fotballarena med innbakt badeland.

Avspark søndag kl. 1500.

Av: Hans Kristian Skaar

Denne saken handler omA-LAGET,