Tirsdag 4. september sparkes Norge – Nederland i gang kl. 17.00 på Intility Arena! Det er solgt 4500 billetter frem til nå, og vi kan varsle at også Nederland stiller sterkt med supportere.

Vålerenga-spillerne Isabell Herlovsens og Sherida Spitses hjemmebane blir stedet det skal kjempes om en billett til VM. VIF-damene skal denne gang stå på hver sin banehalvdel og kjempe mot hverandre for å prøve å ta sin nasjon til VM i Frankrike.

Mye tyder på at det vil bli en dramatisk kamp på Intility Arena 4. september. Nederland er en motstander som både er stemplet favoritter i årets VM, og som i tillegg er regjerende europamestere.

I VM-kvalifiseringen så langt har Norge tre av tre seiere. I morgen kveld spiller de sin nest siste kamp mot Slovakia i kvalifiseringsrunden. Med tre seiere fra før viser laget at de er på topp og gjør ting skikkelig og riktig. Det er gode sjanser for å gå hele veien.

Publikumsrekorden for en damelandskamp er på 4000 så her er det fullt mulig å være med å sette ny rekord på Intility Arena tirsdag 4.september!

Det er fortsatt billetter å få kjøpt!

Praktisk informasjon:

  • Det vil være mulighet for parkering mot avgift. Både i parkeringshuset til arenaen (standard P-hus automat), på Vallhalls parkering (standard automat), og på Valle Hovin (kr 50,–)
  • Det settes opp et telt på intility-torget hvor det er mulig å kjøpe enkel middag for alle. Det er altså bare å komme rett fra jobb/skole.
  • Billettlukene åpner kl. 15.00 for de som ikke har kjøpt billett fra før
  • Innslipp til kampen starter kl. 16.00 (VIP starter kl. 15.30)

Vi ønsker alle velkommen til Intility Arena på tirsdag!

Denne saken handler omA-LAGET, ,