Det nærmer seg den avgjørende VM-kvalifiserignskampen på Intility Arena mellom Norge og Nederland. Her finner du informasjonen du trenger.

Fredag feide de norske jentene og Isabell Herlovsen Slovakia av banen i Bratislava med en 4-0 seier.

Nå er alt klart for gruppefinale mot Nederland klokken 17:00 på tirsdag. Vinneren av kampen vil gå direkte til VM i Frankrike 2019, mens gruppetoer mot ut i playoff.

Her følger litt praktisk informasjon.

Billetter

Over 5000 har skaffet seg en billett og det er ikke mange igjen på Vålerengatribunen (langsiden). Av den grunn har vi nå også åpnet den ene kortsiden på stadion. Billetter kjøpes her eller i Sjappa (billettlukene) fra kl. 15:00 på tirsdag.

Innslipp til kampen starter kl. 16.00 (VIP starter kl. 15.30).

Norge møter Nederland tirsdag 4/9 klokken 17:00

Parkering – transport

Vi oppfordrer så mange som mulig til å benytte seg av de gode kollektivmulighetene i området. Av alternativer kan man ta 23-bussen til Valle Hovin, 21-bussen til Valle eller T-banen til Helsfyr.

Kommer du med bil, vil det være mulighet for parkering mot avgift. Både i parkeringshuset under stadion (standard P-hus automat), på Valhalls parkering (standard automat), og på Valle Hovin (skøytebanen).

Sulten?

Som til alle Vålerengas hjemmekamper stiller selvfølgelig ØST opp. Det settes opp et telt på torget utenfor stadion hvor det er mulig å kjøpe enkel middag for alle. Det er altså bare å komme rett fra jobb/skole. I tillegg er det god dekning i kioskene på selve stadion under kampen.