Det er duket for en ny runde av Toppserien til helgen og Vålerenga Damer tar i mot Klepp søndag 9. September kl 1500.

Og søndagens kamp vil du se! Det kommer til å bli spennende ute på Intilitys kunstgressmatte.

Vålerenga ligger per nå på en 6. plass på tabellen, 9 poeng unna Klepp på en 2. plass. Men, fra 3. plass til 6. plass er det bare 3 poeng som skiller. Dermed er det fortsatt mulig å gå for en topp tre plassering i Toppserien!

Da vi møtte Klepp tidligere i år var det Klepp som vant 3-0 på sin hjemmebane. Og ikke nok med det, jærbuene har faktisk ikke tapt de siste 8 kampene sine.

Men, Vålerenga på hjemmebane er en vanskelig nøtt å knekke. Vålerenga går for sin fjerde strake seier på søndag og statistisk har de ikke tapt på hjemmebane siden April. Dette er definitivt en trend vi liker!

VIF – Klepp søndag 9/9 kl 1500!

Umbro Norge

Søndagens kamp mot Klepp er sponset av Umbro Norge. I forkant av kampen har de hatt en facebook-konkurranse hvor ett fotballlag kunne vinne en VIP-opplevelse med mer under kampen på Intility Arena.

Vinnerne ble Vilde Tinholt og Fossum Jenter 16! Søndag vil de sammen med Umbro få en opplevelse med VIP-billetter, spillermøte og mye mer. Vi gleder oss til å ta dere imot!

Sammen med Umbro har vi også en liten konkurranse, hvor du kan tippe sluttresultatet for kampen og vinne en premie fra utstyrsleverandøren vår. Konkurransen kan du delta i her!

Søndagens kamp er sponset av Umbro Norge!

DNB fortsetter også med «jenter på kamp», hvor alle som kommer ifølge med en eller flere jenter får billetter av DNB. Her kan du forhåndsbestille billetter som du kan hente på DNBs stand ved inngang 1 før kampstart. Her vil det også være en rekke aktiviteter.

Vel møtt på kamp!