DNB fortsetter med «Jenter på kamp» og byr på aktiviteter, billetter og god stemning resten av høstens hjemmekamper.

I tillegg til at Umbro er kampsponsor denne søndagen vil også vår generalsponsor, DNB, by på gratisbilletter til Vålerenga- Klepp og de andre hjemmekampene i høst for alle jenter, og alle som kommer i følge med jente(r)!

Store, små eller midt mellom – dere er alle velkommen til oss søndag og billetter kan forhåndsbestilles her!

Det vil settes opp morsomme aktiviteter ifra klokken 13.30 i en liten «mini-fanzone» ved inngang  frem til kampstart. 1. Det blir skuddvegg, lykkehjul, hinderløype med ball, og du kan trykke din egen fotballdrakt fra DNB. Her kan små og store komme å ha det gøy før kamp og få med seg flere premier.

Prøv deg på DNBs lykkehjul. Foto: Morten M. Larød

 

Stadionpuben Øst holder som alltid åpent på kampdag, både før og etter kampen, og kan tilby det meste av mat og drikke til både store og små!  Under kampen kan du benytte deg av serveringstjenestene i kantina som også har alle rettigheter.

Velkommen skal du være på kamp på søndag!

• Kampsponsor: Umbro Norge
• Sted: Intility Arena
• Når: Søndag 9. september kl 1500! Fra kl. 1330 er det aktiviteter ved inngang 1 med DNB!
• Motstander: Klepp
• Inngang: GRATIS om du er jente eller om du kommer i følge med en jente! Forhåndsbestill her!

Billetter hentes ut ved DNB standen utenfor inngang 1 fra kl 13.30 til kl. 15.00.