Søndagens kamp mot Klepp var sponset av UmbroNorge. I forkant av kampen kjørte de en facebook-konkurranse hvor en heldig vinner og fotball-laget hennes ville få en VIP-opplevelse på Intility Arena under kampen!

Vinnerne ble Vilde Tinholt og Fossum Jenter 16 fra Skien! De reiste hele veien til Intility Arena denne søndagen for en spennende dag i Oslos storstue.

Ingen av jentene i Fossum J16 hadde vært på Intility Arena tidligere. Dermed var det første vi gjorde å ta dem med på en omvisning av hele anlegget vårt.

Søndag var det også 1 år siden Intility Arena åpnet dørene for første gang!

Foto: Hedda F Jørgensen

DNB hadde også satt opp en rekke aktiviteter utenfor inngangen til arenaen i forbindelse med deres «jenter på kamp» kampanje som de kjører på hver av VIFs kvinnekamper. Fossum-jentene ble utfordret og viste frem sine skudd-ferdigheter i skuddveggen. Fikk de ballen i ett av hullene ble det premie fra DNB.

Vilde Tinholt fikk også en ekstra overraskelse sammen med Umbro-jenta, Benedicte Olsen.

Det var sitteplasser nede ved spillerbenkene under kampen, tilgang på garderoben til hjemmelaget hvor de kunne være med å observere forberedelsene spillerne, og selvfølgelig fikk de hver sin Vålerengadrakt.

Kampen var selvfølgelig et høydepunkt, og mens Vilde satt nede på indre bane satt jentene på laget hennes og så kampen fra VIP-plassene på tribunen.

Alle jentene hadde tidligere tippet på seier til VIF, men kampen endte uavgjort. Etter kampen var det også spillermøte i kantinen hvor det ble bilder, selfier og autografer.

Foto: Hedda F Jørgensen

Eline og Frida fra Fossum oppsummerte dagen sin som veldig gøy.

– Dagen her har vært veldig gøy og lærerik! Jeg er veldig glad vi vant Umbro sin konkurranse.

Les også hvordan Umbro hadde det på bloggen deres