For en ukes tid siden, torsdag 6. september, var det den årlige nasjonale markedssamlingen for hele fotball-norge. Den ble arrangert på Intility Arena hos Vålerenga som var ekstra stas. I tillegg var det første gang også Toppserien var invitert. 

Toppserien, eliteserien og obos-ligaen var alle inviterte sammen med sponsorer og samarbeidspartnere til årets markedssamling. Det var en dag fylt med foredrag, paneldebatt, utviklingssnakk, og deling av markedsstrategi.

Vålerenga Fotball Damer var representert ved Jens August Dalsegg, vår markedsansvarlig.

– Det er fint med en samlet møteplass for toppfotballen i Norge og ikke minst kult at det var her hos oss i Vålerenga!

En av dem som var invitert til å prate var blant annet kultur- og idrettsminister Trine Skei Grande. Vålerenga-supporteren snakket om rollen idrett og fotball spiller i samfunnet. Hun gikk også innpå kvinnefotball og gav arbeidet Toppserien og klubbene gjør sin støtte. Men det er enda en vei å gå før det er de samme forutsetningen for kvinner og menn i fotball.

Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball kvinner, snakket også om hvor mye som har skjedd for kvinnefotballen det siste året. OBOS kom inn som Toppserie-sponsor, det ble lansert egen Toppserie-ball, den tidligere Serieforeningen for kvinner har fornyet seg til Toppfotball kvinner.

Takk til Vålerenga Fotball Elite for et flott arrangement! Det var en god opplevelse og vi håper det kan fortsette å være en arena hvor vi kan lære av hverandre.