Det er torsdag det betyr at det nærmer seg ny runde i Toppserien! Turen går lørdag til Røa og Dynamite Girls. 

Lørdag 15. september reiser vi til Røa kunstgress for å hente hjem 3 nye poeng. Det er nemlig duket for en ny rund-dans med Dynamite Girls.

De siste gangene VIF har møtt Røa har det vært seier til oss og seier til dem. Vi har like mange tap og vinn mot dette laget – sett på de fire siste kampene.

VIF damene vant med 1 mål på hjemmebane i juni og tapte med 1 mål på bortebane i fjor. Det er ikke lett å komme med noen forventning om hvem som skal vinne sett ut fra statistikken!

Røa har vunnet de tre siste kampene sine. De har bevist at de er gode både på hjemmebane og bortebane. Men, Vålerenga har spilt jevnt og bra og har klatret på tabellen i det siste. Per i dag ligger Vålerenga Damer på en 5 plass etter uavgjort mot Klepp forrige helg. Det er to plasser over Røa som har 3 poeng mindre.

Fortsetter vi å ta hjem poeng nærmer vi oss topp tre på tabellen!

3v3 miniturnering for jentelagene!

I forbindelse med kampen på lørdag arrangeres også en 3v3 mini-turnering i samarbeid med OBOS på Røabanen. Der har 4 av VIFs jentelag meldt seg på og skal konkurrere fra kl 1300-1430, før de heier frem damelaget.

Har du spørsmål om 3v3 miniturnering eller vil melde på ditt lag – send mail eller ring til Erik Olssn på erik.olsson@roail.no eller 90809006

Det arrangeres også felles buss fra Intility Arena til Røabanen kl 1230! Det er fortsatt mulig å få bli med her om du vil. Det er åpent for alle og enhver. Foreldre, supportere og barn som skal spille 3v3 som ønsker plass – send mail til jens@vif.no om dere vil melde dere på bussturen.

Bilde fra Fanzone før kampen mot Røa i juni. Foto: Morten M Larød

Denne saken handler omA-LAGET, ,